مدارک و مراحل ثبت برند مواد غذایی
طبیعتاً در اکثر زمینه های شغلی بخصوص شرکتهایی که ارائه خدمات (محصولات) را در پیش گرفتهاند رقابت تنگاتنگی وجود دارد. حال این موضوع در زمینه مواد خوراکی بیشتر نمود پیدا می کند چرا که خوراک را نمی توان از زندگی روزمره کنار گذاشت. با توجه به اینکه مواد غذایی به طور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است، انتخاب نوع باکیفیت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. به همین دلیل شرکتهایی که در این خصوص مشغول به فعالیت هستند یا به تازگی قصد ورود به آن را دارند، تلاش می کنند تا محصولات غذایی خود را با به ثبت رساندن برند دلخواهشان، اعتبار دهند.
برند مواد غذایی یکی از موضوعاتی است که در حال حاضر به آن فکر می کنید و از خود می پرسید که برای به ثبت رساندن برند مواد غذایی باید چه کارهایی را انجام دهید. امروز و در این مقاله تیم متخصص و باتجربه هانا ثبت می خواهد به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهد.
برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید
ثبت برند مواد غذایی
طبقه بندی محصولات غذایی به جهت ثبت برند حداقل در 4 طبقه (طبقات 29 تا 32) انجام می شود. در واقع هر نوع مواد غذایی باید در طبقه مخصوص به خود به ثبت برسند. در ادامه، این 4 طبقه را مورد بررسی قرار می دهیم و مدیر عامل شرکت مواد غذایی که قصد ثبت برند محصول خود را دارد، باید دستهی صحیح مواد غذایی را به جهت ثبت برند انتخاب کند.
طبقه 29: اینطبقه مواد غذایی مختص گوشت (ماهی و ماکیان و شکار)، عصاره گوشت، میوه و سبزیجات (پخته، منجمد یا کنسرو)، انواع ژله، روغن های خوراکی، شیر و محصولات وابسته، تخم مرغ و مرباجات می باشد.
طبقه 30: این طبقه نیز به یخ و بستنی، شکر، نان، نمک، ادویه ها، چای و کاکائو، پودر شیرینی پزی، آرد و فرآورده های دیگر غلات، عسل، مخمر، شکر، برنج، نشاسته، قهوه مصنوعی اختصاص پیدا میکند.
طبقه 31: جوانه جو، موادهای غذایی مخصوص حیوانات، غلات، محصولات کشاورزی، میوه و سبزیجات تازه، حیوانات زنده، گیاهان طبیعی، گل ها و بذرها نیز در این طبقه قرار دارند.
طبقه 33: این طبقه شامل آب معدنی، نوشابه، ماءالشعیرها، آب میوه ها، شربت خواهد بود.
- ۹۹/۱۰/۲۵