اغلب اوقات، صبحانه شامل پنکیکهای ناسالم است. این کار نه تنها باعث میشود که ما احساس خستگی و تنبلی کنیم، بلکه منجر به خوردن میان وعده در اواخر روز هم نیز میشود و اینجوری بگم که این کار تقریباً باعث میشود که بقیه روز را با مازاد کالری به پایان برسانیم. به عبارت دیگر، احتمال افزایش وزن ما بیشتر از کاهش وزن است.
۱. فرنی جو دوسر
یکی از سادهترین راهها برای داشتن یک وعده از صبحانه سالم، خوردن جو دو سر است. جو دوسر اگرچه که نوعی کربوهیدرات است (به این معنی که قند را به سرعت آزاد میکند) ولی مغذی هم است. جو دوسر نوعی کربوهیدرات پیچیده و با GI پایین است، این به این معنی است که زمان بیشتری برای هضم آن طول میکشد و منبع انرژی ثابتتری در طول روز را برای شما فراهم میکند. جو دوسر برای صبحانه باید حداقل تا زمان ناهار شما را سیر نگه دارد. جو دوسر شامل مواد ناخواستهای که میتواند برای سلامتی شما مضر باشد نمیشود. از همه اینها بهتر، جو را میتوان با میوههای مختلف و سایر مواد مفید خورد. فقط مطمئن شوید که فرنی جو دوسر را همراه با شکر اضافی در کنار سایر افزودنیهایی که نمیخواهید آنها را بخورید، نخورید.
۲. گریپ فروت
اگر میخواهید که رژیم غذایی خود را حفظ کنید، خوردن گریپ فروت برای صبحانه روشی است که باید آن را انجام دهید. این یک غذای بسیار کم کربوهیدرات است که کالری بسیار کمی را برای شما به همراه دارد. این به این معنی است که میتوانید روز خود را با کمبود کالری شروع کنید که این خود باعث میشود چربی بسوزانید. علاوه بر این، گریپ فروت متابولیسم را تسریع میبخشد که در نتیجه این به شما کمک میکند تا کالری بیشتری را سریعتر از آنچه که در غیر این صورت میسوزانید ، بسوزانید.
گریپ فروتها کمی تلخ هستند و اگر به آنها عادت ندارید، این میتواند یک شوک برای سیستم شما باشد. با این حال گریپ فروت را از صبحانه خود حذف نکنید! اگرچه در ابتدا به سختی میتوان مزه آن را تحمل کرد، اما در نهایت به آن سازگار خواهید شد و وقتی این کار را انجام دادید، متوجه خواهید شد که این در واقع راهی بسیار آسان و خوب برای شروع روزی است که خودتان منتظر آن هستید!
۳. خاگینه
از صبحانههای سنتی کشورمان غافل نشوید. با آرد، تخممرغ و شیر میتوانید معجزه کنید. خاگینه یک خوراک مقوی و خوشمزه برای بچههایی است که حوصله خوردن صبحانه ندارند، بنابراین باید بیشترین ارزش غذایی را در چند لقمه برایشان بگنجانید. پس فراموش نکنید که به ظاهر این خوراک برسید. روی خاگینه حتما زنجبیل و پودر هل پخش کنید، چون عطر فوقالعادهای به آن میبخشد.
- ۰۱/۰۱/۰۴