حتما نام رشته پلو را شنیدهاید. مرسوم بود که در گذشته نزدیک شب عید، شب یلدا و مناسبتهای خاص ایرانیان این غذای خوشمزه را تهیه و میل کنند. رشته پلویی با رشته آشی تفاوت دارد. این رشته از ترکیب آرد گندم، آب و نمک تهیه شده است. بسیاری از مردم رشته پلو را با گوشت قلقلی و کشمش، مرغ و حتی خورشهای اصیل ایرانی میل میکنند. هرچند اگر به صورت اصیل این غذای سنتی طبخ شود، به تنهایی خوشمزه خواهد بود و نیازی به ترکیبات دیگر نخواهد داشت. در این مقاله طرز تهیه رشته پلو اصیل ایرانی را آموزش خواهیم داد.
منبع: https://acas.media/8756/فوت-و-فن-رشته-پلو-غذای-با-طعم-ایرانی/
- ۰۰/۰۸/۲۹